'Het Landschap door eigen ogen' | virtuele foto-expositie

'Het landschap door eigen ogen'

Leerlingen van groep 8 van de Aloysiusschool vertellen met een foto hoe zij het landschap van Midden-Delfland zien. Deze foto's zijn hieronder te zien (klik op een foto voor de vergroting en blader door het album).  TENTOONSTELLING MET DEZE FOTO'S IN DE SINGELHOF IS VOOR DE DUUR VAN DE LOCK DOWN GESLOTEN!. Zie voor meer informatie onderaan. 

Sjaak van Houten van Fotoclub Maasland heeft in een workshop voor de kinderen tips gegegeven en uitgelegd waar je op moet letten om een mooie foto te maken. Na de workshop zijn de leerlingen zelf aan het werk gegaan, met als opdracht: 'maak een foto van hoe jij Midden-Delfland ziet'. Het resultaat: 33 verrassende en bijzondere foto's, met ieder een eigen verhaal van de maker. De kinderen laten met de foto's hun belangstelling en verbondenheid met de eigen omgeving zien. Deze klas had eerder ook al meegedaan aan de schrijfwedstrijd van Ode aan Midden-Delfland. Mooi om deze betrokkenheid te zien en de gelegenheid die de school geeft om daarmee aan de slag te gaan.

De foto's 'Het landschap door eigen ogen' van de kinderen zijn hier te zien op de website van Ode aan Midden-Delfland.

TENTOONSTELLING IN DE SINGELHOF IS TIJDENS DE HUIDIGE LOCK DOWN GESLOTEN!

 

 

De fotoworkshop en expositie 'Het landschap door eigen ogen' is een samenwerking van Arti Delflandiae en Fotoclub Maasland.


«