'Het Landschap door eigen ogen' | NU TE ZIEN IN DE SINGELHOF

'Het landschap door eigen ogen'

Leerlingen van groep 8 van de Aloysiusschool vertellen met een foto hoe zij het landschap van Midden-Delfland zien. DE TENTOONSTELLING MET DEZE FOTO'S IS VANAF NU TE ZIEN IN DE SINGELHOF, Hofsingel 28, 3155 AL Maasland.

Houd u bij uw bezoek aan de geldende Corona-regels en volg de aanwijzingen van de medewerkers van De Singelhof. Dank voor uw medewerking.

 

Sjaak van Houten van Fotoclub Maasland heeft in een workshop voor de kinderen tips gegegeven en uitgelegd waar je op moet letten om een mooie foto te maken. Na de workshop zijn de leerlingen zelf aan het werk gegaan, met als opdracht: 'maak een foto van hoe jij Midden-Delfland ziet'. Het resultaat: 33 verrassende en bijzondere foto's, met ieder een eigen verhaal van de maker. De kinderen laten met de foto's hun belangstelling en verbondenheid met de eigen omgeving zien. Deze klas had eerder ook al meegedaan aan de schrijfwedstrijd van Ode aan Midden-Delfland. Mooi om deze betrokkenheid te zien en de gelegenheid die de school geeft om daarmee aan de slag te gaan.

 

De fotoworkshop en expositie 'Het landschap door eigen ogen' is een samenwerking van Arti Delflandiae en Fotoclub Maasland.


«