'Het Landschap door eigen ogen', binnenkort zijn hier de foto's te zien!

Foto: Sjaak van Houten

Datum:  28 oktober 2021

Deelnemers: Aloysiusschool Maasland

Workshop 'Het Landschap door Eigen Ogen'

Vanwege de huidige Corona-maatregelen worden de foto's binnenkort hier als 'virtuele tentoonstelling' gepubliceerd. Volg de website voor meer informatie.

 

Hoe zie jij het landschap van Midden-Delfland? Maak met je telefoon of camera een foto van jouw lievelingsplekje of van wat jij mooi, lelijk, opvallend of spannend vindt in het landschap.  

Alle 33 leerlingen van groep 8 van de Aloysiusschool uit Maasland doen mee aan deze workshop. Eerder deden zij mee aan de schrijfwedstrijd Midden-Delfland. De fotoworkshop is een mooi vervolg. Na poëzie gebruiken de kinderen nu beeld/fotografie om hun eigen ode te brengen en hun verhaal van Midden-Delfland te vertellen. De workshop wordt verzorgd door de Fotoclub Maasland. Hierna gaan de leerlingen op pad en maken hun foto van het landschap. De foto's worden vervolgens afgedrukt en ingelijst en tot en met voorjaar 2022 tentoongesteld in De Singelhof te Maasland. Vanwege de huidige Corona-maatregele is de tentoonstelling niet voor publiek toegankelijk. Binnenkort worden de foto's op deze website gepubliceerd als 'virtuele tentoonstelling'. Meer infomatie volgt binnenkort.


«