Cultuurplatform Midden-Delfland

Oproep Ode aan Midden-Delfland

Gevraagd: Jullie ideeën voor een kunst- en cultuurproject in Midden-Delfland; Ode aan Midden-Delfland 2024.

Wie vraagt?
Het Cultuurplatform Midden-Delfland is een plek waarin organisaties op het gebied van kunst en cultuur elkaar ontmoeten en samenwerken. In 2021 ontstond het concept ‘Ode aan Midden-Delfland’: een gevarieerd aanbod van kunst- en cultuuractiviteiten die Midden-Delfland als startpunt nemen en die de beleving van het gebied versterken. De promotie en communicatie gebeurt gezamenlijk, met een aantrekkelijke website, agenda en berichten op social media.

Oproep aan creatieve mensen.
Ook in 2024 gaat de Ode aan Midden-Delfland door. Tenminste, als er evenementen zijn die dat concept vullen. Daarvoor doen we een oproep aan jullie, om met ideeën en plannen voor activiteiten in 2024 te komen. Iedereen, binnen of buiten Midden-Delfland, kan meedoen: met een uitgewerkt projectplan, of met nog maar een idee op hoofdlijnen waarvoor je samenwerking met anderen zoekt.
Je voorstel moet passen binnen de uitgangspunten van Ode aan Midden-Delfland 2024:
– in elk geval speelt het ergens in Midden-Delfland,
– het gebied Midden-Delfland speelt een rol in je opzet (hoe, mag je zelf voorstellen),
– het is een project op het gebied van kunst en cultuur,
– het project is nieuw en daarmee een beetje uitdagend.

Wat kun je van Ode verwachten?
Het Ode – team van het Cultuurplatform kan je idee ondersteunen met praktische tips of door het aandragen van andere partijen die mee kunnen helpen om je plan te realiseren. Als het concreet genoeg is geworden, hebben we (beperkte) financiële middelen beschikbaar van fondsen en de gemeente Midden-Delfland om je een steuntje in de rug te geven. En als het project werkelijkheid wordt, helpen we bij de promotie en de communicatie (met onze website en social media).

Stuur het ons
Heb jij een idee of plan? Laat het ons weten via een e-mail aan info@cultuurplatformmiddendelfland.nl. Dan nemen we graag contact met je op om te zien of het plan past in de criteria voor Ode 2024. Het helpt als je in je voorstel al ingaat op de criteria en al kan inschatten wat de kosten en baten van je plan zijn.

Termijn
We zien plannen graag vóór 1 december tegemoet. Dan kunnen we samen bekijken of het plan mee gaat doen in de Ode aan Midden-Delfland 2024 en hoe onze samenwerking er uit zal gaan zien.

Meer informatie bij
Govert van Oord,
govertvo@entreeadvies.nl
Flip van der Eijk,
phvandereijk@gmail.com

Klik voor meer informatie over Ode aan Midden-Delfland