Cultuurplatform Midden-Delfland

Cultuurcafé

Ontmoetingsplek voor cultuurorganisaties en kunstenaars in Midden-Delfland

Het Cultuurplatform organiseert driemaal per jaar een Cultuurcafé. De plaats en gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis te maken, ideeën uit te wisselen, vraag en aanbod te delen, samen kennis te ontwikkelen en mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken of aanpakken.

Regelmatig worden interessante gastsprekers uitgenodigd voor inbreng van inspiratie en deskundigheid.

Eerstvolgende cultuurcafé

Het eerstvolgende Cultuurcafé is op:

15 november 2023, 20.00 uur
in de Dorpshoeve Schipluiden.

Bijzondere film bij Cultuurcafé Midden-Delfland op 15 november

Onze gast van die avond is Esther Didden. Zij geeft een inspirerende presentatie met praktische tips over het belang en de waarde van communicatie en kunst.

Esther Didden is directeur van Cultuurplatform Woerden. Met onze regio was zij bekend als jurylid van de Waterweg Cultuurprijs. Esther neemt ons mee in haar eigen ervaringen en gaat met ons in gesprek over uitdagingen, drempels, creatieve oplossingen en hoe je communiceert met resultaat.

Onderdeel van haar verhaal is een korte documentairefilm ‘Tutti’. Een mooi voorbeeld van hoe je met een kunstvorm – (documentaire) film – kunt communiceren en een verhaal vertellen. Een film over drie harmonie- en fanfareverenigingen in de regio Woerden. Hun muziek, veerkracht en saamhorigheid, maar ook hun zorgen voor de toekomst. Inspirerend. En zeker niet alleen voor muziekverenigingen.

Aanmelden voor het Cultuurcafé

Cultuurorganisaties, kunstenaars en belangstellenden zijn van harte welkom bij ons cultuurcafé.

We vinden het fijn als je ons met een mailtje laat weten of je komt. Stuur naar: info@cultuurplatformmiddendelfland.nl.